Sport

Kuda ide ovaj fudbal? Zvijezda Lyona dobila žuti karton zbog atraktivnog driblinga: “Ovo je kraj Joge bonito”

Brazilski nogometaš i zvijezda Lyona, Lucas Paqueta zaradio je žuti karton na utakmici svog Lyona i Troyesa (3:1) i to, pazite sada, zbog driblinga.

Pagueta je atraktivno pokušao prebaciti loptu preko glave rivala, takozvani “rainbow flick”, ali je suparnik uspio izbiti loptu u aut. No, onda je sutkinja Stephanie Frappart zaustavila igru i dodijelila žuti karton Paqueti, dok su on i saigrači u nevjerici gledali šta se događa.

Nije konkretno poznato zašto je dobio karton, je li zbog ponižavanja suparnika driblingom ili zato što je odmahnuo prema sutkinji kada ga je ova upozoravala da to nije u duhu fair-playa.

Ovu je situaciju komentirao i Neymar, koji je ranije također opominjan zbog sličnih driblinga i poteza u francuskoj ligi.

“Jako tužno. Dobiti žuti karton zbog driblinga. Dribling je dribling, nebitno na kojem dijelu terena i u kojoj minuti se izvodi. Slično se meni dogodilo prošle sezone. Ne razumijem razloga. Izgleda da je došao kraj slavne Joge bonito. Uživajte dok još možete”, rekao je Neymar.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare