Region

Lečić saslušavan sedam sati. Negirao je optužbe o silovanju

Glumac Branislav Lečić koga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje izašao je iz policijske stanice 29. novembar nakon višesatnog saslušanja. Naime, glumac je PU napustio nakon više od sedam sati razgovora, a po izlasku nije želeo da daje izjavu, a iz Tužilaštva su rekli da je negirao navode, javlja Nova.rs.

Branislav Lečić je dao izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. U svojoj izjavi isti je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka.

On je stanicu napustio u pratnji advokata i njega je po izlasku čekao automobil u koji je ušao. Podsjetimo, on je pozvan u policiju u svojstvu građanina, na informativni razgovor po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za prikupljanje obavještenja povodom navoda glumice koja ga tereti. U toku je predistražni postupak povodom navoda Štajnfeld, koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Lečić još uvek nije osumnjičen.

Kada prukupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Lečića i za koje krivično djelo.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare