Magazin

Lepa Brena u bikiniju raspametila fanove: “Bezvremenska ljepotica”

Lepa Brena na Instagramu se javila iz Crne Gore, u koju je doplovila sa svojom jahtom na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu, a fotka koju je objavila raspametila je njezine obožavatelje.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Lepa Brena (60) ljeto provodi na svojoj luksuznoj jahti kojom obilazi Jadran sa suprugom Bobom Živojinovićem i njihovim društvom.

S pučine se redovito javlja na svojem Instagramu, pa je tako otkrila da je trenutno u Crnoj Gori, a tamo se fotkala u izdanju koje je raspametilo njezine obožavatelje.

"Vitamin sea. Kad more i suton bace svoje čini", napisala je u opisu fotke na kojoj je pozirala u bijelom kupaćem kostimu s dubokim izrezom na leđima, koja je okrenula kameri, a za svoju liniju u badiću dobila je same komplemente.

"Najljepša žena", "Jedna i jedina", "Bezvremenska ljepotica", "Prekrasna si", pisali su joj obožavatelji koji su se složili i da pjevačica s godinama izgleda samo sve bolje, dok skupu jahtu na kojoj je pozirala niko nije ni primijetio.

Inače, Brena i njezin suprug jahtu su kupili kako bi njome obišli cijeli svijet, a srbijanski mediji pišu da su je navodno platili šest miliona eura.

Jahta je dugačka 30 metara i, kako je Brena ranije otkrila, ima šest spavaćih soba, a tek ju je nedavno prvi put u cijelosti pokazala na svojem Instagramu.