Sport

Ludilo posljednjeg dana – Barca i PSG primorani da sjednu za sto, u igri nezamisliva trampa!

Teško da postoji veće rivalstvo na transfer pijaci od onog koje godinama imaju Barcelona i Paris Saint Germain.

Sve je počelo sa Neymarom 2017, sa kojim se nastavilo i 2019. kada je Brazilac želio nazad u Barcu, a između je nastao potpuni haos zbog Frenkija de Jonga.

Sada je na stolu, pogađate - Ousmane Dembele!

Iz Francuske stižu veoma pouzdane informacije da je Dembele postigao sve uslove sa Parižanima, koji sada treba da pronađu zajednički jezik sa Barcelonom!

To će biti teži dio, ali Barca sada nema izbora i moraće da odigra vješto, jer Dembele ima ogromnu platu, a na ljeto postaje slobodan i obrni, okreni završit će u Parizu.

Pominjao se United, koji je odjednom primoran da traži zamjenu za Greenwooda, ali je PSG bio brži i konkretniji. 

Iz Katalonije stiže nastavak priče, Gerard Romero je potvrdio da su pregovori zaista u toku, a da je u igri i potencijalna trampa!

Navodno, PSG traži rješenje za Maura Icardija i rado bi se riješio Argentinca i on je ponuđen Barci. Argentinac nije jedini igrač koji je ponuđen, Romero prenosi da je u igri još nekoliko imena i da bi moglo da dođe do neočekivane trampe.

Ipak, Barca najprije zahtijeva 20 miliona eura, to je cijena, ali nije baš da su Katalonci u poziciji da pregovaraju, ako PSG odbije, Dembele ostaje do ljeta i onda dolazi bez obeštećenja.

Zaključak je da će pregovori Parižana i Katalonaca vjerovatno trajati tokom čitavog dana u ponedeljak.

Sport piše da je Moussa Sissoko obavijestio Mateua Alemanija da započne pregovore sa Leonardom, da je Dembele postigao svoje uslove sa Paris Saint Germainom. 

Dakle, počela je neočekivana priča za posljednji dan prelaznog roka. Koliko bi samo PSG postao omražen u Kataloniji, ako poslije Neymara, Messija uzme na ovaj način i Dembelea, i usput još i da "uvalja" Maura Icardija, koji je proteklih mjeseci češće "igrao" na žutim stranama štampe zbog Wande nego na terenu...