Kriminal

Mafijaši planirali ubistvo tužioca Dubravka Čampare, pronađeni snajper i puška

Mafijaši su planirali ubistvo tužioca Dubravka Čampare!

Naime, kako je Raportu potvrđeno iz SIPA-e, pripadnici ove agencije izvršili su nekoliko pretresa, između ostalog i u državnom zatvoru.

U akciji je učestvovao i MUP RS, a direktor policije RS Siniša Kostrešević izdao je naredbu svim Policijskim upravama kojom nalaže da se podignu mjere bezbjednosti zbog saznanja da su planirala dva ubistva. On je to potvrdio za ATV.

“Od Državne agencije za istrage i zaštitu zaprimili smo saznanja da za sada neidentifikovana grupa pritvorenika iz predmeta koji se odnosi na dešifrovanje ‘Sky’ aplikacija preuzima konkretne aktivnosti na organizaciju ubistava tužioca Tužilaštva BiH Dubravka Čampare. Ubistvo se planira kao poruka tužiocima Tužilaštava BiH.

Isti izvor ukazuje da ista grupa pritvorenika priprema i ubistvo neimenovanog načelnika Policije iz Banje Luke.

Pripadnici MUP-a RS po naredbi Suda BiH pretresli su šest lokacija na teritoriji Sokoca i Han Pijeska i tom prilikom kod jednog lica u Sokocu pronađeno je oružje: jedan snajper i jedna automatska puška.

Pronađene puške

Prema saznanjima ATV-a oružje je pronađeno u kući koja je u vlasništvu osobe inicijala M.Š.

Čampara je jedan od tužilaca koji radi na predmetima povezanim sa Sky aplikacijom. Za sada nema informacija koja je tačno kriminalna grupa planirala ubistva.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare