Magazin

Manekenka: ‘Sa 13 godina su mi govorili da sam seksi, a roditelji su me voljeli samo zbog ljepote

Manekenka Emily Ratajkowski (30) svojim iskrenim priznanjima iz knjige ‘My Body’ posljednjih mjesec dana šokira svijet.

Prvo je otkrila da ju je slavni pjevač Robin Thicke (44) pipkao na snimanju spota za njegovu pjesmu ‘Blurred Lines’, a sada je progovorila i o kastingu na koji je išla još kao srednjoškolka.

Naime, jedan joj je agent na vrlo neugodan način komentirao fotografije.

– E ovo je izgled. Ovako znamo da je ova djevojka za je***’ – govorio je dok je pregledavao njezin portfolio kojeg je ponijela sa sobom.

Emily je u svijet manekenstva ušla sa samo 12 godine, a često su joj na kastinzima i revijama govorili da je ‘previše seksi’.

– Bila sam dijete, ali nekako sam već tada bila stručnjakinja za otkrivanje skrivenih muških želja, čak i ako nisam u potpunosti razumjela šta da radim zbog toga – prenosi Daily Mail.

Rekla je da joj je zbog tih komentara rano dosadilo biti seks simbol. Javnost je sada šokiralo i to da su se čak i njezini roditelji htjeli okoristiti lijepim izgledom mlade manekenke. 

– Nikada se nisam puno molila, ali sjećam se da sam se kao mlada djevojka molila da mi Bog da ljepotu. Ljepota je bila način da budem posebna. Kada sam bila posebna, tada sam najviše osjećala roditeljsku ljubav. Oboma, a posebno mojoj majci, bilo je važno da se njihovu kćer doživljava kao lijepu – iskreno je priznala.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Njezina je majka često ponosno isticala njezinu ljepotu. Na prvoj audiciji za manekenku, majka je primijetila da njezinu kćer odmjerava jedan mladić.

– Onaj te je mladić gledao kada si ustala i zamahnula kosom. Promatrao te je – rekla je tada majka, a prisjetila se manekenka.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare