Magazin

Marina Tucaković priključena na respirator: Nalazi se u teškom stanju

Tekstopisac Marina Tucaković, koja je juče imala napad gušenja i kojoj je dijagnostifikovan koronavirus, priključena je na respiratore.

Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, potvrdio je za Nova.rs , njen sin, Milan Laća Radulović.

Marina Tucaković se trenutno nalazi na odjeljenju intenzivne njege u KBC Dr Dragiša Mišović. Iako je isprva bila na kiseoniku i činilo se da se njeno stanje poboljšava, u međuvremenu je ipak priključena na respirator.

Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković kazao njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše. Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

„Bila je u strašnom stanju. Prije tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus.

Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u Dr Dragiše Mišovića, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali vidjet ćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, mijenjat će se iz sata u sat“, rekao je Laća i dodao:

„Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu“, zaključio je Laća Nova.rs.