Sport

Messi svaki dan izgubi 100.000 eura. Ali, ne zato što je budala

Magična suma za prosečnog Srbina – 100.000 eura. Šta bi sve mogao da uradi kad bi mu “pala s neba”…

A, Lionel Mesi svakog dana, od 1. jula, gubi 100.000 eura! Ili je možda bolje reći, ne zarađuje tu sumu novca, koja mu je dolazila na račun po ugovoru sa Barcelonom.

Kako je izračunao Le Equipe, Argentincu je prvog dana u mjesecu istekao ugovor i sada je na “bijelom hlebu”, ovih deset dana nema prihod iz klupske kase.

I nikakve panike kod Messija zbog toga nema. On gura Argentinu na Kupu Amerike, došli su do finala, koje će igrati rano ujutru po našem vremenu sa Brazilom (02.00). Sigurno je da bi Lionel dao mnogo više od tih milion “nezarađenih” eura za trofej sa reprezentacijom, jer mu samo to još nedostaje u karijeri.

PROČITAJTE  Fotografi tražili od Messijeve supruge da se makne iz kadra. Tad je nastupio Messi

Pitanje je i kada će tačno Messi potpisati novi ugovor sa španskim gigantom, a izvjesno je da će to uraditi, da neće promijeniti klub.

Barcelona zbog finansijskog fer-pleja mora debelo da se spusti ispod limita da bi uspela da “uglavi” Lionelovu astronomsku platu. Moraće dosta igrača da ode sa Nou Campa ovog ljeta, da bi “desetka” ostala.

Ipak, Paris St. Germain nije potpuno odustao od ideje da dovede Messija. Kako piše AS, Sveci motre situaciju u Barceloni i nadaju se preokretu: ako Barcelona ne uspije da smanji troškove toliko da bi mogla da potpiše Lionelu obećanu platu, pa dođe u situaciju da ne može ni da ga registruje za narednu sezonu, Francuzi će uletjeti i ponudi najboljem fudbaleru svijeta sve što traži.

PROČITAJTE  Salihamidžić otkrio šta misli o dodjeli Zlatne lopte


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare