Region

Milanović nastavlja da vrijeđa sve što se usudi kritizirati ga. Sad je “popljuvao” Puhovskog

Stigao je ponedjeljak, a Zoran Milanović pronašao je novu metu. Nova žrtva predsjednika Hrvatske zove se Žarko Puhovski, politički analitičar koji je sinoć gostovao na RTL-u i nazvao Milanovića ‘kaktus mimozom’, javlja Jutarnji.

Puhovski se okomio na Milanovića zbog nepristojnog riječnika, ali samo dan kasnije, Milanović mu nije ostao dužan. Poprilično oštro ga je napao preko Facebooka.

“Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svako ko se imalo zanima za politiku i historiju zna. Učinite nešto, molim vas”, napisao je Milanović na Facebooku.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare