Muzika

Mirza Selimović uz novu pjesmu poručuje: Ostanite kući i slušajte muziku

“Kada za tobom suza krene, ti procvjetaš kad sve vene, divlja ružo moga ludila”, stihovi su nove kompozicije jednog od najuspješnijih pjevača u regionu Mirze Selimovića.

U pitanju je pjesma „Nevjerna“ za koju je muziku radio Milan Rađen, a tekst Dragan Brajović Braja. Spot je sniman u Turskoj, a režirao ga je Vedad Jašarević.

Kao i većina muzičara i pjevača usljed pandemije koronavirusa Selimović je otkazao nastupe i u toplini svog doma druži se sa svojim veliki prijateljem – gitarom.

“Vrijeme provodim kući uz gitaru smišljajući neke nove note za bolja vremena. Poručio bih svima koji mogu da ostanu kući i da se što manje kreću i viđaju sa drugim ljudima, dok ne prođe ovo ludilo. U ovim momentima je bitno da smo svi pojedinačno društveno odgovorni. U narednim sedmicama održat ćemo kontinuitet druženja sa publikom uživo na društvenim mrežama, sve dok ovo vanredno stanje bude trajalo. Večernja muzička druženja bit će nam, nadam se, još jedan motiv da ostanemo u kućama”, poručio je Mirza Selimović

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare