Magazin

Mišo Kovač ponovno završio u bolnici. Nema koronu, ljekari sumnjaju na drugu bolest

Mišo je sinoć, piše Slobodna Dalmacija, opet završio u bolnici i trenutno je na Odjelu za pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom unajmljenom stanu.

Ljekari sumnjaju na početak upale pluća, piše Slobodna. 80-godišnji Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i Lidija i on negativni. S njime su u sobi još dvojica bolesnika.

Podsjećamo, Mišo je krajem oktobra završio u bolnici, no izašao je nakon nekoliko dana. “Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem”, rekla je tada njegova kći Ivana Kovač.

PROČITAJTE  Kako Milanović stoji u Hrvatskoj? Objavljena velika anketa: Leđa mu okreću i u sopstvenoj stranci, desničari mu plješću

Danas je izašla i njegova nova pjesma posvećena Hajduku, a sredinom studenog oduševio je navijače pojavivši se na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare