Vijesti

Mlaka reakcija Dragana Čovića: Malo se ljutimo na odluke Hrvatske

”Malo se ljutimo kad nam dođe poruka iz Hrvatske pa je dočekamo na različite načine jer je nas upravo ograničavanje našeg kretanja iscrpilo u prethodna dva ili tri mjeseca psihološki i drugi način”, rekao je predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović tokom centralne manifestacije 28. godišnjice obilježavanja vojno redarstvene oslobodilačke operacije ”Lipanjske zore 1992.”.

Ocijenio je kako Hrvati trebaju jasno kazati da su dio hrvatskoga naroda te na jedan mudar način i s jasnom komunikacijom s onima koji donose odluke vrlo brzo djelovati da se te odluke promjene.

“Hrvatski narod je jedinstven narod s obje strane ove naše granice i to neće nikakva društvena, i bilo kakva europska i slična granica promijeniti, pa i u ovim iskušenjima nemojmo pasti u napast izljeva osjećanja”, poručio je Čović.

“Ostanimo zbijenih redova jer ćemo na taj način poslati jasnu poruku i predstavnicima druga dva naroda u BiH, međunarodnim institucijama i braći u Republici Hrvatskoj da je ovo domovina hrvatskoga naroda, na koju smo ponosni i koju želimo organizirati na način da nas predstavljaju legitimni predstavnici u svakom dijelu BiH”, rekao je Čović.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare