Sport

Modrić došao sanirati povredu u Beograd: Ručao u elitnom restoranu pa se javio poznatoj dr. Marijani

Modrić

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije i desetka Reala Luka Modrić svim silama želi dobiti utrku s vremenom u kojoj se trenutno nalazi.

Modrić je prije nekoliko dana dobio povredu mišića na lijevoj preponi i neko vrijeme neće moći igrati za Real Madrid. Budući da je pitanje prvaka Španije praktički riješeno, odnosno da je sasvim jasno da će Barcelona prva proći kroz cilj, Kraljevskom klubu apsolutni fokus u završnici sezone su nadolazeće dvije utakmice polufinala Lige prvaka s Manachester Cityjem.

Prvi od tih dvoboja igra se u utorak 9. maja i Modrić se nada da bi mogao biti spreman za nastup.

U sklopu tih nastojanja, Luka je posjetio - Beograd. Kako javlja Sportklub, ove subote je viđen u srbijanskoj prijestolnici gdje je večerao u jednom poznatom restoranu, a glavni razlog njegovog dolaska je doktorica Marijana Kovačević.

Ona je poznata u cijelom svijetu po svojim specifičnim i nadasve uspješnim metodama saniranja povreda mišića. Brojnim je sportskim veličinama pomogla da se vrate svojim obavezama prije prognoza koje su im davali neki drugi ljekari i zbog toga joj se Modrić obratio s povjerenjem.

Luka bi baš jako htio zaigrati protiv Cityja i pomoći Realu da prođe u finale Lige prvaka, a zatim i osvojio najprestižnije klupsko takmičenje svijeta. Ukoliko u tome uspije, bio bi to šesti put da se Modrić u dresu Kraljevskog kluba popeo na nogometni Mont Blanc.