Sport

Modrić uskoro prelazi u još jači klub od Reala? “Hrvat je savršen vezni igrač za njega”

Španski list El Nacional donosi istinsku senzaciju. Prema njihovim informacijama, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i zvijezda Real Madrida Luka Modrić velika je želja Pepa Guardiole i Manchester Citya.

Modrić ima u svom ugovoru s Real Madridom još godinu dana, a onda će postati slobodan igrač. Realno, jako je teško da će mu Real još produžiti ugovor, ali zato će spremni biti na plavoj strani Manchestera, kako bi “uhvatili Luku”.

El Nacional navodi kako je Luka Modrić već dugo želja Pepa Guardiole koji je izgradio jednu od najskupljih, ali i najjačih ekipa svih vremena na Etihadu. Modrić je za njega savršen veznjak, produžena ruka trenera na terenu, igrač koji savršeno razumije nogomet.

PROČITAJTE  Sarajevo bolje od Željezničara u najvećem derbiju bh. fudbala

Luka bi se mogao, ako stvarno dođe u Manchester City, naći u jednoj zanimljivoj poslovnoj kombinaciji. Naime, ako ga uspiju dovesti besplatno kao slobodnog igrača, mogao bi sezonu ili dvije odraditi u Manchester Cityju, a onda ostatak ugovora preseliti u Ameriku.

Amerikanci bi voljeli u svojoj ligi imati igrača takvog profila, osvajača Zlatne lopte i brojnih drugih individualnih i timskih nagrada. U tom slučaju Modrić bi karijeru završio u Cityjevoj američkoj filijali New York Cityju.Povezani postovi: