Bijelom Polju policijske rotacije srbija
Region

Monstruozna majka pušila cigaretu dok joj je ljubavnik silovao kćerku. A šta su tek poslije toga uradili…

Prošlo je 17 godina od monstruoznog zločina u Srbiji.

Naime, kako piše Telegraf.rs, Katarina Janković (3) brutalno je silovana i ubijena 17. jula 2005. godine, a ubili su je Mališa Jevtović (48) i njena majka Ana Filipović (42).

Tvrdili da je pala s kreveta

Jevtović je silovao Katarinu u Zvezdarskoj šumi dok je njezina majka sjedila u blizini i pušila cigaretu. Djevojčicu je donio nazad prljavu i krvavu, a i povraćala je. Potom su je odnijeli kući i ostavili je da umire u najgorim mukama dok su oni večerali, prenosi Net.hr.

Ana i Mališa uhapšeni su nakon što je Katarina preminula. Sve je otkriveno kada su je majka i njezin ljubavnik donijeli u Kliničko-bolnički centar “Zvezdara”, tvrdeći da je djevojčica pala s kreveta i da su tada nastale brojne ozljede na tijelu.

Obdukcijom je dokazano da je djevojčica preminula od rascjepa jetre i drugih unutrašnjih organa. U zapisniku je također navedeno da je Katarina duže vrijeme bila seksualno zlostavljana.

Oboje su dobili zatvorsku kaznu od 40 godina. Ana je i prva Srpkinja koja je dobila maksimalnu kaznu po tadašnjim zakonima, ali joj je kasnije smanjena za 3 godine. U zatvoru u Požarevcu se nalazi 17 godina, a trebala bi izaći 2042., kada će imati 65 godina.

Promijenio vjeru

“Ana je u sobi sa još nekoliko žena. Osim obroka i šetnji, ona i radi u zatvoru. Angažirana je u krojačkoj radionici”, rekao je za Telegraf sagovornik blizak slučaju.

“Ponaša se sasvim normalno”, dodao je on.

Mališa je navodno promijenio vjeru u zatvoru prešavši na islam. Iz Zabele je prebačen u Novu Skelu u Beogradu u kojoj “robijaju” najjezivije ubojice i silovatelji.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare