Region

Muškarac (46) u Hrvatskoj uhapšen zbog sumnje da je spolno iskorištavao sedmogodišnje dijete!

Zbog sumnji da je prije sedmicu na području Zagorja spolno iskoristio 7-godišnje dijete policija je uhapsila 46-godišnjega muškarca, a na prijedlog Državnog tužilaštva, pritvoren je u Remetincu. O događaju je izvijestilo zagrebačko Općinsko državno tužilaštvo.

“Općinsko državno tužilaštvo u Zagrebu je 18. januara 2022. ispitalo hrvatskog državljanina (1975.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo spolne zloupotrebe djeteta mlađeg od petnaest godina iz članka 158. stavka 2. Kaznenog zakona te je, nakon ispitivanja, doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik počinio navedeno kazneno djelo 13. januara 2022. u jednom mjestu na području Krapinsko-zagorske županije, na štetu djeteta (2013).

PROČITAJTE  Foto / Prekinut festival o saradnji Kosova i Srbije u Beogradu. Stigla dojava o bombi, ali i desničari

Sudiji istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke (članak 123. stavak 1. točka 2. ZKP-a) i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavka 1. točka 3. ZKP-a) koji je prihvaćen te je okrivljeniku određen istražni zatvor po obje predložene zakonske osnove.”, navedeno je u saopćenju, prenose hrvatski mediji.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare