Magazin

Muškarac se pojavio u Rihanninom domu kako bi je zaprosio. Zaustavilo ga obezbjeđenje

Policija je jučer intervenirala nakon što se nepoznati muškarac pojavio u Rihanninom domu kako bi je zaprosio

Policija je jučer intervenirala nakon što se nepoznati muškarac pojavio u Rihanninom domu kako bi je zaprosio. Muškarac je doputovao iz Južne Karoline u Los Angeles i prišao Rihanninom domu, ali ga je njen sigurnosni tim gotovo odmah zaustavio.

Nakon što im je ispričao o svojim namjerama, osoblje je pozvalo policajce. Policajci su muškarcu stavili lisice na ruke, strpali ga u policijski automobil i "ozbiljno razgovarali o njegovim namjerama", javlja TMZ.

Utvrđeno je da čovjek nije prekršio nijedan zakon, ali je zamoljen da ode i rečeno mu je da se ne vraća.

Nije objavljeno je li trudna Rihanna - koja ima 10-mjesečnog sina s partnerom A$AP Rockyjem - u to vrijeme bila kod kuće.

Ovo nije prvi put da je neželjeni posjetitelj bio u njenoj kući.

Muškarac po imenu Eduardo Leon proveo je 12 sati u Rihanninoj kući u svibnju prošle godine prije nego što ga je pronašao pomoćnik 35-godišnje pjevačice.

Kada ga je uhapsila policija, tvrdio je da je namjeravao imati spolni odnos s Rihannom, koja u to vrijeme nije bila kod kuće. Tvrdio je da to ne bi učinio bez njenog pristanka.

Kasnije je priznao krivicu za uhođenje, vandalizam i opiranje hapšenju te je osuđen na pet godina uvjetno i naređeno mu je sudjelovanje u programu Ureda za preusmjeravanje i ponovni ulazak (ODR), koji je namijenjen počiniteljima koji imaju "poremećaje mentalnog zdravlja i/ili uporabe supstanci, uključujući osobe koje su beskućnici".

Rihanni je također izdano rješenje o kaznenoj zaštiti protiv njega.

U međuvremenu, 2015. istražitelji su ispitali muškarca koji je pjevačici ‘Umbrella‘ slao prijetnje smrću i snimao selfije ispred njezine vile, dok je 2014. policija u New Yorku uhapsila muškarca nakon što se pojavio u njenom domu u SoHou kako bi zvijezdi dostavio pismo, nakon što je već poslao više pisama na njezinu adresu u Los Angelesu.