Vijesti

Muzur i Mandić: Nastavak saradnje općina Ilidža i Centar

Načelnika Općine Ilidža Nermina Muzura posjetio je načelnik Općine Centar Srđan Mandić i sekretar Općine Adelina Džanković. Povod ove posjete jeste saradnja i podrška Općine Centar na saniranju štete na području općine Ilidža uzrokovane poplavama u proteklim danima.

Načelnik Mandić obavijestio je načelnika Muzura da je na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Centar usvojena inicijativa da se u narednom periodu obezbijedi 100.000KM za pomoć općini Ilidža, s obzirom da je ova općina pretrpila najveće štete.

Načelnik Muzur se zahvalio načelniku Mandiću na podršci i posjeti, te informisao da se trenutno na terenu i dalje vrše aktivnosti na saniranju štete, odnosno na čišćenju saobraćajnica i individualnih stambenih objekata te da Komisija za procjenu štete prikuplja podatke i zahtjeve za prijavu štete.

„Zahvaljujemo se Općini Centar na pruženoj pomoći u ovoj situaciju. Nastavit ćemo našu saradnju i na drugim projektima kako bi zajedno podijelili dobra iskustva i unaprijedili naše lokalne zajednice“, kazao je načelnik Muzur.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare