Magazin

Najljepša žena Britanije odustala od veza. Izašla sa 100 muškaraca, žele je samo u krevetu

Bivša misica Velike Britanije, April Banbury izjavila je da je odustala od pronalaženja ljubavi nakon što je izašla sa 100 muškaraca, prenosi “San”.

Ova 32-godišnja kraljica ljepote kaže da niko nikada ne razgovara sa njom i da su svi muškarci koji su joj se svidjeli isčezli do četvrtog sastanka. Da stvar bude još gora, April je dizajner vjenčanica – okružena nevjestama koje stalno pitaju zašto se nije udala, prenosi B92.

“U mom poslu, okružena sam budućim nevjestama i one me pitaju da li sam udata, a kada im kažem “ne”, uvijek mi kažu: “Zašto ne?” Kao da je to izvjesno! Do sada sam bila na više od sto dejtova i zvanično sam završila sa tim”, kaže Banbury.

Kraljica ljepote

Istakla je da joj “muškarci ne prilaze u barovima i da je pokušala da ih upozna online”. Također, podijelila je svoja loša iskustva, a kako kaže prednjači onaj gdje je momak pokušao da je odvuče u krevet:

“Izašao je sa mnom i rekao da mu “treba malo”. Znala sam kakve su mu namjere i ne bih ga pustila ni na kratko. Mislio je da će moći tek tako!”

Toliko je zaljubljena u sebe da joj ne treba momak:

“Uzbudim se čim se vidim u ogledalu”

Bilo je i onih koju su želeli samo da se pohvale što izlaze sa misicom, kao i onih koji nisu hteli da učestvuju u plaćanju večere.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare