Manekenka Madalina Diana Ghenea jedna je od najljepših žena svijeta. Madalina ipak nije uvijek zadovoljna svojim izgledom
Magazin

Najljepšoj ženi svijeta kilogrami se lijepe za bedra i bokove: Rješava ih se na najjednostavniji način

Italijansko-rumunska manekenka Madalina Diana Ghenea jedna je od najljepših žena svijeta. I dok svima izgleda besprijekorno, baš kao sve žene svijeta i Madalina nije uvijek zadovoljna svojim izgledom.

Požalila se da se i ona bori s pokojim kilogramom viška koji se uglavnom lijepi za bokove, trbuh i bedra. Kako je ispričala, čim nabaci koji kilogram više, Madalina prakticira popularnu dijetu, autofagiju.

‘Nisam ljekar pa ne mogu preporučiti, ali mogu reći što je meni pomoglo. Često prakticiram povremeni post i to na mene djeluje poput čišćenja. Probala sam, svidjelo mi se i sada to često radim kad mislim da mi treba’, rekla je za CanCan.

Njezin režim mršavljenja posebno je učinkovit prije ljeta jer je to jedan od najbržih načina da svoje tijelo dovedete do savršenstva prije odlaska na plažu.

‘Postoji nekoliko opcija. Jedna od njih je: 6/18, tj. jedem šest sati, postim 18 sati i nije mi teško izdržati. Zatim 5/2, što znači da imam pet dana u sedmici kada jedem normalno i dva dana kada ne jedem gotovo ništa i sve naizmjenično’, ispričala je.

Madalina vjeruje da dobar izgled ovisi i o pravilnom držanju. Zato ona uvijek hoda ispravljene kičme, a trudi se i sjediti tako. Na taj način tijelo izgleda zategnutije i vitkije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare