Film

Najnoviji film Nicholasa Cagea ‘Pig’ oduševio ljude. Porede ga s Johnom Wickom

Posljednji film Nicholasa Cagea Pig dobio je pohvale američkih kritičara, ali i oduševio gledatelje.

Pig je debitantski film režisera Michaela Sarnskog. Glavni lik u filmu je Feld (Nicholas Cage), osamljeni muškarac koji živi bez vode i struje usred oregonske šume. Dane provodi skupljajući tartufe sa svojom svinjom koja mu je najbolji prijatelj. Kad mu konkurentski tartufari otmu svinju, Feld prisili Amira (Alex Wold) da ga odvede u Portland da pronađu otetu životinju.

Na tom se putovanju Feld susreće s ljudima iz svoje prošlosti, a Amir shvata da je njegov saputnik jednom davnom bio poznati kuhar.

Iako se film u američkim kinima počeo prikazivati ranije ove godine, tek je veći interes publike dobio nakon izlaska na Apple TV+ platformi prije nekoliko dana.

Komentari na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni, a neki ga uspoređuju s Johnom Wickom, samo što osim ubice i psa, gledatelji prate kuhara koji pokušava vratiti svinju. Uz pohvalu samog filma, gledatelji su istaknuli da je gluma Nicholasa Cagea odlična, a mnogi su primijetili da glumac u filmu izgleda gotovo neprepoznatljivo.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare