Najprodavaniji IKEA proizvod POLICA BIJELA KNJIGE
Magazin

Najprodavaniji IKEA proizvod svih vremena: Svakih pet sekundi proda se jedan komad

Namještaj iz IKEA-e prepoznatljiv je po jednostavnom dizajnu, kvalitetu i pristupačnim cijenama. Nakon niza godina određeni proizvodi posebno su se izdvojili i proslavili. Najprodavaniji IKEA proizvod namještaja iznenadit će mnoge.

Najpopularniji proizvodi dolaze iz različitih područja, a među njima su stolići, fotelje, stolice, kreveti. Mada, daleko najprodavaniji komad namještaja iz IKEA-e je Billy polica za knjige.

Ova polica svoju popularnost može pripisati nekolicini faktora: jednostavnom dizajnu, vrlo pristupačnoj cijeni, a i lako ju je prilagoditi prostoru.

„Procjenjuje se da se svakih pet sekundi negdje u svijetu proda jedna polica za knjige Billy. Prilično impresivno, s obzirom na to da smo je lansirali 1979. To je izbor ljubitelja knjiga koji nikada ne izlazi iz mode“, navode na zvaničnoj IKEA stranici.

Ali, ovo nisu jedini razlozi. Billy polica se razlikuje od ostalih jer se može rasporediti prema vašim potrebama. Dizajn se može izraditi tako da odgovara mnoštvu prostorija različitih veličina, što je čini idealnim dodatkom za dom bilo koje veličine.

U 2022. godini lansirane su Billy police u novijim, modernijim bojama, te u modelu prilagođenom kružnim prostorima. Tako ih možete naći sa staklenim vratima, otvorene, sa ladicama.

Najpopularniji hack je built-in opcija, odnosno police možete slagati u nizu i spajati jednu sa drugom. To će finalno izgledati kao ugradbeni ormar u zidu.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare