Vijesti

Nana Fata Orlović završila u bolnici. Nakon rušenja crkve pijane osobe je provocirale i ispred kuće pjevale četničke pjesme

Nana Fata Orlović zbog pogoršanog zdravstvenog stanja hospitalizirana je na Klinici za plućne bolesti UKC-a Tuzla, potvrđeno je za Tuzlanski.ba.

Kako je potvrdila glasnogovornica UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović Fata Orlović je primljena u bolnicu zbog problema sa plućima koje je imala i ranije.

“Trenutno je u toku dijagnostika i praćenje pacijentice. Tako da trenutno nemamo više informacija u vezi njenog zdravstvenog stanja”, kazala je Aščerić-Mujedinović.

Ovaj portal saznaje da je Fata Orlović protekle dvije noći nakon što je u njenom dvorištu u Konjević Polju srušena nelagalno izgrađena crkva bila je izložena provokacijama.

“Više pijanih osoba dolazilo je pred kuću Fate Orlović, pjevali su četničke pjesme i ljubili zemlju gdje je bila srušena crkva”, kazao je izvor za Tuzlanski.ba koji dodaje da je Fatu Orović sve ovo potreslo zbog čega joj se dodatno narušilo zdravstveno stanje.

Također, kćerke Fate Orlović nakon provokacija bilo je strah prenoćiti u njenoj kući u Konjević Polju.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare