Magazin

Napustila je posao kako bi postala kućanica: ‘Volim brinuti o svom suprugu, svi muškarci trebaju biti razmaženi’

Katrina Holte (30) odlučila je živjeti kao kućanica iz 1950-ih nakon što je počela osjećati veliki stres zbog svog posla. Ona sada kuha i čisti, dok njezin suprug Lars (28) ide na posao i zarađuje. “Osjećam se kao da živim kako sam oduvijek htjela. To je moj život iz snova i muž dijeli moju viziju. Ima puno posla, perem tone posuđa i rublja, a peglanje je konstantno, ali volim to i pomaganje i briga o suprugu čini me jako sretnom”, ispričala je Katrina za The Sun.

Osim što se brine o kućanstvu, Katrina također voli krojiti haljine, pogotovo haljine inspirirane 50-im godinama. Iako kaže da njezine haljine nisu identična replika haljina iz toga doba, voli ih nositi jer se u njima osjeća ugodno i kao prava kućanica

PROČITAJTE  Kamere uhvatile djevojčicu kako luta grobljem usred mrklog mraka, majka je duboko uvjerena da su snimile njezinu pokojnu kćer

“Osjećam se kao da sam rođena u pogrešnom desetljeću, pogotovo kad pogledam sve što se sada događa u svijetu. Osjećam se kao da pripadam u ljepše, staromodnije vrijeme, ali znam da se sve događa s razlogom i da je Božja volja da sam sada ovdje”, objasnila je.

Katrina se pobrine da večera bude na stolu kad Lars dođe s posla, a nakon jela par se opusti igrajući tradicionalne društvene igre poput Scrabblea, slušajući vinile i gledajući staromodne emisije.  “Moj novi život počeo je u septembru 2018., nakon što sam napustila posao, koji me počeo iscrpljivati. Umorila sam se i nisam ispunila svoja očekivanja. Razgovarala sam s mužem i rekla mu da želim biti kućanica, a on je rekao da je to u redu. Bio je to fantastičan osjećaj kad sam dala otkaz. Sada mogu raditi šta želim i voditi svoju kuću onako kako to želim. Sada sam kućanica s punim radnim vremenom”, ispričala je.

PROČITAJTE  Bio je najpoželjniji muškarac, stvorio je bogatstvo, a posljednje dane proveo je u jezivim mukama


Povezani postovi: