Vijesti

Nastavlja se okupljanje podobnih: Ljekar i dugogodišnji član SDA iz UKC Tuzla prelazi na KCUS

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebija Izetbegović odličila je da ovu instituciju ojača novim kadrom. Međutim, ni manje ni više pretežno članovima Stranke demokratske akcije (SDA).

Naime, kako Raport nezvanično saznaje prof.dr. Zijah Rifatbegović, specijalista opšte hirurgije i načelnik Klinike za hirurgiju UKC-a Tuzla prelazi na KCUS. Zijah Rifatbegović je dugogdišnji član upravo stranke.

Naime, kako saznajemo nezvanično on dolazi na KCUS gdje će biti šef abdominalne hirurgije. Svako da to nije sve, zajedno sa njim na KCUS dolazi i njegova supruga, koja je anestezilog.

Prema svemu sudeći glavno okupljalište SDA-ovaca postaje upravo Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Podsjetimo, jučer smo naveli kako se upravo u ovu instituciju planira zaposliti i Adem Zalihić, bivši direktor Hitne pomoći Kantona Sarajevo, koji također kadar SDA.

PROČITAJTE  Cikotić na Sudu BiH kazao da se ne osjeća krivim za štetu od 9,7 miliona KM u budžetu

Svakako o članstvu Zalihića u SDA se u proteklom periodu dosta pisalo, s obzirom da je Zalihić lagao da nije član SDA, da bi se ispostavilo da se u ovu stranku učlanio još prije dvije godine. Kako jedna narodna izreka kaže, u laži su kratke noge. Zalihić je očit primjer toga.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare