Sport

Navijači Zvezde vrijeđali igrače Igokee povicima “Turčine” i “majmune”. Bajić ogorčen

Trener košarkaškog prvaka Bosne i Hercegovine Igokee Dragan Bajić govorio je o utakmici sa Zvezdom, kao i dešavanjima na tribinama, kada su navijači beogradske ekipe pogrdnim nazivima “Turčine”, “majmune” i slično vrijeđali igrače Igokee:

“Ja sam čestitao i Radonjiću i Zvezdi i mislim da su nas sa košarkaške strane nadigrali i sasvim zasluženo pobijedili. Ono što mene kao čovjeka vrijeđa je taj odnos publike. Neću da ulazim koji broj je dozvoljen jer to nije na meni, ali sigurno je moje da kao trener, te igrače gledam kao svoju djecu i da ne zaslužuju da se vrijeđaju sa riječima “majmune”, “Turčine”… Mislim da i delegat i trojica sudija nisu nijednom odreagovali na sve te uvrede. Jedina reakcija sudija je bila kada su uvrede bile na njihov račun i tada je predstavnik Zvezde zamolio publiku da to ne rade i da će dvorana biti ispražnjena”, rekao je Bajić i dodao:

“Prije samog play-offa, svi klubovi su potpisali sporazum gdje izričito piše da su sudije dužne da zaustave utakmicu ako bude neko vrijeđanje, ali to se sinoć nije desilo u Beogradu. Mi se uvijek trudimo i bili smo dobri domaćini i niko nije doživio bilo kakvu uvredu kada je došao Laktaše”, kaže Bajić u razgovoru za ATV.

Paradoksalno, KK Igokea se nalazi u vlasništvu familije Dodik, pa su ovakve uvrede “Delija” sigurno jako teško pale Miloradu i podmlatku mu koji se odaziva na ime Igor.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare