Navodna Putinova ljubavnica pojavila se u javnosti crni sako vidi se do kopčanja duga smeđa kosa jako našminkana crveni karmin iza plava podloga
Svijet

Navodna Putinova ljubavnica pojavila se nakon dugo vremena u javnosti: Svi su primijetili kontroverzni ‘modni detalj‘ na reveru

Alina Kabaeva (39), navodna Putinova ljubavnica pojavila se nakon dugo vremena u javnosti, iskazala je, čini se, svoju podršku ubojitoj invaziji na Ukrajinu.

Gimnastičarka, koju nazivaju ‘najfleksibilnijom Ruskinjom‘, prisustvovala je otvaranju novog kompleksa u Sočiju. Na njemu se također održavao međunarodni gimnastički turnir Divine Grace. Simbolima koje je imala na sebi indirektno je pokazala svoj stav.

Strani mediji navode da je zlatna olimpijska gimnastička zvijezda Alina Kabaeva, uprkos tome što nije konkretno spomenula Putina ili invaziju, svojim bedžem na sakou sve pokazala. Nosila je znak Z koji je postao simbolom ruske invazije na Ukrajinu.

navodna Putinova ljubavnica pojavila se  u javnosti stoji treća slijeva na slici na kokoj je 7 žena i jedan muškarac u crnom odijelu krugom označen bedž na kojem je slovo Z u prostoriji iza lusteri svi se smiju
Svojim bedžem sa slovom Z na sakou sve pokazala

Kabaeva je viđena sa šefom Gazproma, Aleksejem Millerom. On je također nosio bedž s istim simbolom, a u svom mu je govoru i zahvalila na ulaganju novca.

Kompleks je posjetio i sam Putin prošle sedmice, a strani mediji navode da je nametnuo neslužbeni porez velikim oligarsima kako bi izgradili kompleks i njegovu elitnu akademiju kojom upravlja izravno iz Kremlja.

Kabaevu povezuju s Putinom još od 2008., dok je on još bio u braku s Ljudmilom Putin. Rijetko se pojavljuje u javnosti. Ruski medij Paparazzi.ru sugerira da se podvrgnula novoj plastičnoj operaciji prije otvaranja gimnastičkog centra u Siriusu.

“Svi su primijetili da se njezin izgled promijenio”, stoji u članku portala.

Čitatelji su pisali svakakve komentare, a svi su se doticali toga da pretjeruje s operacijama i da sve više izgleda kao lutka.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare