Svijet

Ne, nije sapunica: Naručila ubistvo supruga, bivšeg reprezentativca. Ljubavnik spriječio tragediju

Yagmur Sarnic, prelijepa supruga slavnog turskog nogometaša Emrea Asika, odgovarat će ispred suda za pokušaj ubistva nakon što je otkriveno da je naručila suprugovu smrt i za to platila 1,3 miliona američkih dolara, prenose turski mediji.

Sarnic i Asik vjenčali su se 2012. godine u Francuskoj, u međuvremenu dobili troje djece, međutim nedavno su ušli u brakorazvodnu parnicu punu kontroverzi, pa je Sarnic život bivšeg turskoga reprezentativca pokušala okončati tako što je preko ljubavnika došla do plaćenog ubice koji je u prošlosti već odslužio zatvorsku kaznu zbog smaknuća troje ljudi.

Na njeno zaprepaštenje, plaćeni ubica se u zadnji trenutak predomislio i Asiku priznao što se zbiva iza njegovih leđa, a tužiteljstvo je u međuvremenu doznalo da je na taj zločin najprije nagovarala i svog ljubavnika Erdija Sungura.

“Istina je, imali smo aferu. Razmišljala je samo suprugovom nasljedstvu i tražila od mene da ga ubijem. No, odbio sam to. Jednom mi je čak i donijela komad mesa i tražila da pucam u njega kako bih se pripremio, ali nakon što sam zakazao, bijesno se na mene izderala”, priznao je ispred tužitelja ljubavnik Erdi Sungur, koji je kasnije ipak popustio pod njenim pritiscima i pronašao čovjeka za taj prljav zadatak.

Yagmur Sarnic je plaćenom ubici dala pištolj, potom je čak i lično tražila mjesto na kojemu bi se zakopalo Asikovo tijelo, ali je plan propao kada se plaćenik predomislio i pokajao ispred jednog od rijetkih nogometaša koji je branio boje sva tri istanbulska nogometna diva: Galatasaraya, Fenerbahçea i Beşiktaşa.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare