Vijesti

Nebojša Vukanović najavio kandidaturu za Predsjedništvo BiH: Ne bih pobijedio Dodika. Razvalio bih ga!

Na Face tv gostovao je Nebojša Vukanović, zastupnik u NSRS.

Davno je počeo kraj Milorada Dodika! Konvertiti u političko smeće! Da nije bilo ljudi koji su prodali vjeru za večeru, njegov kraj bi bio 2014. godine! Na izborima mi ukrali jedan od dva mandata! Institucije zarobljene!

Mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi! Ne može DNS na čelo opozicije! DNS doveo Dodika na vlast 2005. godine! 15 godina je DNS služio.

Dodika! Šta smo promijenili? Ništa! BiH me podsjeća na jamu u kojoj se 30 godina priča o mržnji, osveti, preziranju drugog! Kad se napuni balon, dođe do eksplozije, užasnih stradanja!

Ne bih pobijedio Dodika, razvalio bih ga! Dosta je tenzija, dogovorenih igara s Bakirom i Čovićem, hoću pravdu! Nikad ne bih podizao tenzije zbog Rusa! Ikona veliki skandal! Ne bi bilo krvi i stradanja da nije bilo stranaca! Krivi su ovi što nas vode, marionete u rukama bogatih! Amerikanci doveli Dodika i oni ga drže ovdje! Ne bi bio na vlasti da mu EU nije dala milijarde! Od nas pravi koloniju! Cilj moćnika je da nas pretvore u Afriku! Dodik priča o izborima u Americi, on je najveći neprijatelj Srba i RS-a! On će pobjeći, a mi ćemo ispaštati zbog njegove ludosti!Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare