Vijesti

Nebojša Vukanović objavio rezultate testa na narkotike. Pozvao i Dodika da se testira na droge

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i jedan od najglasnijih opozicionara, Nebojšja Vukanović, ponovo provocira vlasti u ovom bosanskohercegovačkom entitetu.

Vukanović je tako na svom blogu objavio da su “stigli analiza i nalaz koji je radio u Laboratoriji Akvalab u Trebinju na prisustvo narkotika u organizmu, a koji je pokazao da je on negativan na sve narkotike, od marihuane, amfetamina, kokaina, heroina, spida, ekstazija..”.

Izgubio razum

-Kako sam najavio, da bi mogao tražiti od drugih prvo sam testirao sebe, a nalaz se radi i analizira prisustvo neke od deset vrsta narkotika koji se najčešće koriste, i na sve sam negativan.

Uzorak sam dao lično u Laboratoriji, i ako neko nešto sumnja u rezultate spremam sam raditi analizu bilo gdje u svijetu, jer nikada, apsolutno nikada, ni kao tinejdžer i student, nisam smotao niti  probao niti jedan džoint trave-marihuane, a da ne govorim o ostalim drogama.

Nakon što je bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zbog devijantnog ponašanja i gubitka razuma podnio ostavku, jer se drogirao tabletama i tvrdio da je neka „crna magija i đavo“ ušao u njega, a savjetnik Milorada Dodika i zamjenik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marko Šukalo uhapšen zbog kokaina i ekstazija, pokazalo se tačnim pisanje i nagađanje da mnogi u Vladi Republike Srpske i na čelu države koriste kokain i druge narkotike i da je to uzrok ispada, problema, nekontrolisanog devijantnog ponašanja.

Objaviti rezultate

Očekujem da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u Vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi Kabineta predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na narkotike i javno objave rezultate. Ko bude pozitivan na prisustvo bilo kog narkotika mora da podnese ostavku i povuče se sa svih funkcija.

Ko odbije da se testira i javno objavi rezultate smatraću da je latentni narkoman, jer ne vidim nijedan drugi razlog za nekog ko je „čist“ i nikada ne uživa u drogama zbog čega bi odbio testiranje.

Ovo je veliki problem društva, tiče se svih nas i mora se odagnati svaka sumnja sa ljudi koji su na ključnim i odgovornim funkcijama, od kojih zavisi život mnogih jer obavljaju odgovoran posao, rade pod uticajem narkotika, jer zbog toga ispaštaju i posledice imaju svi građani – objavio je Vukanović, prenosi BN TV.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare