Region

Nekada najmoćnija žena Srbije Dijana Hrkalović dobila buket ruža u zatvoru: Na ceduljici bila je posebna poruka

Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka MUP-a Srbije koja je sumnjiči za krivično djelo trgovina uticajem, u pritvoru je od sudije iz Kotora koji je navodno blizak kavačkom klanu, dobila buket crvenih ruža sa porukom: “Tvoja ljepota je neprolazna”.

Kako navodno tvrdi izvor, sudija je odlučio da Dijani priredi iznenađenje kada je čuo da je “zbog pritvora navodno pala u depresiju”, piše “Alo”.

“Zna da ona teško podnosi boravak u ćeliji jer oboje vole život na visokoj nozi! Njih dvoje se dugo poznaju i bili su nerazdvojni kad god je Dijana dolazila u Crnu Goru na ljetovanje. Izlazili su isključivo u ekskluzivne lokale, rezervisane samo za najimućnije”, navodi sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, sudija se navodno hvali da mu je Dijana najbolja drugarica u Beogradu i da su preko ljeta 2019. i 2020. zajedno išli na jahtu, kao i da su se provodili u Budvi, najatraktivnijoj diskoteci na Crnogorskom primorju.

Podsjetimo, Dijana Hrkalović je uhapšena 15. oktobra zbog sumnje na trgovinu uticajem. Ona je osumnjičena da je uklanjala dokaze posle ubistva karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta. Upravo to sklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku Belivuku, koji se suočavao s optužnicom za pomenuto ubistvo.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare