Sport

Nekadašnji mezimac Prosinečkog Elvir Sarić ima novi klub. Napravio je neočekivan potez

Nakon što je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, 31-godišnji vezni igrač Elvis Sarić postao je novi igrač HNK Gorice. Došao je kao slobodan igrač, budući da mu je 1. avgusta istekao ugovor sa saudijskim Ahlijem.

“Sretan sam i zadovoljan, došao sam u jedan sređen klub. Drago mi je da sam tu, nadam se da ću pomoći Gorici, kao i ona meni, da ćemo zajedno biti uspješni. Došao sam ovdje prije 20-ak dana, trenirao s ekipom i čekao da se neke stvari možda odviju. Imao sam i neke druge opcije, to se nije dogodilo, ali zapravo sam, iskreno, od početka mislio da je najrealnije da cijela ta priča završi ovako kako je završila. Mislim da sam u ovom trenutku odabrao najbolju opciju za sebe”, kazao je Sarić.

PROČITAJTE  Gdje je i šta radi Elvis Sarić: Bio je nezamjenjiv u reprezentaciji kod Prosinečkog, a onda je naprasno nestao

Elvis je bivši reprezentativac BiH, za koju je igrao 18 puta i zabio jedan gol, ali rođen je u Dubrovniku, u kojem je i započeo svoj nogometni put.

Iz dubrovačkoga GOŠK-a kao 19-godišnjak je došao u Lučko, gdje je dijelio svlačionicu sa svojim novim trenerom Krunoslavom Rendulićem.Povezani postovi: