Politika

Novalić se obratio na Facebooku: Pohvalio se lajkovima i pregledima. Kaže da mu u tome nisu pomogli botovi

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić sve je aktivniji na društvenim mrežama, a posebno na Facebooku. Novalić se tako svako malo obraća građanima uživo, odgovara na pitanja te komentira aktuelnosti.

Ovaj put se Novalić pohvalio svojim pratiteljima koji ga podržavaju na Facebooku posljednja četiri mjeseca, koliko je aktivan na ovoj društvenoj mreži.

“Dragi građani i pratitelji, želim vam se zahvaliti za doprinos rezultatima ostvarenim tokom 4 mjeseca intenziviranog djelovanja na Facebooku.

Uz vašu pomoć, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam više od 150 hiljada reakcija na svojim objavama, preko 3 miliona pregleda na videima, i ukupan doseg od preko 8 miliona.

Vaša pitanja su mi pomogla prepoznati jake i slabe tačke rada Vlade, i potrudio sam se odgovoriti na njih u Facebook Live obraćanjima.

U 2022. godini ćemo nastaviti sa radom jer je vaš angažman i interes dokaz da smo na pravom putu. Hvala vam i radujem se nastavku našeg druženja”, napisao je Novalić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare