Region

Novi detalji stravičnog zločina u Srbiji: Povadila mu je organe i stavila ih u šerpu!

Tereza Perić (46), koja je prije 15 dana nožem ubila svog četiri godine mlađeg muža Srđana, pa ga motornom testerom isjekla i onda kuhala, nalazi se i dalje u pritvoru zrenjaninskog zatvora, saznaje “Blic”. Kako nezvanično saznaje, ona je nakon ubistva izvadila sve organe svom suprugu i stavila ih u šerpu.

Prema nezvaničnim informacijama do koje je ekipa „Blica“ došla, nakon hapšenja u noći 11. maja, Tereza je zbrinuta u urgentnom centru zrenjaninske bolnice.

Nakon što policija koja je na lice mesta izašla nije mogla da vjeruje šta je u kući u ulici Duška Trifkovića zatekla, slično se dogodilo i sa medicinskim osobljem koje je Terezu pregledalo, prenosi Nova.rs.

„Ona je bila sva krvava i dezorijentisana. Vidjeli smo i slike sa uviđaja, to je bilo prestrašno. Jedna tako mala žena uspjela je da ne samo savlada muškarca, već i da mu povadi i da krene da kuha sve organe, jel možete to da zamislite?

Bubrege, srce, polni organ… I da u posebnom loncu kuha jednu cijelu ljudsku nogu! Eto, ne mogu da vjerujem ni šta vam izgovaram“, kaže za „Blic“ medicinska radnica koja je željela da ostane anonimna.

O motivima ovog stravičnog zločina koji je potresao ne samo Zrenjanince već i cijelu Srbiju još uvijek se spekuliše među komšijama i ljudima bliskim i pokojniku i osumnjičenoj.

Terezin bivši suprug Miljjajem Ljutić sumnja da je to moglo biti zbog dece.

“On nije bio nasilan čovek, bar ja da znam. Ali nije baš volio što djeca odlaze tamo, a Tereza je bila vezana za djecu. Zbog toga su se svađali, ili što je ona bila ljubomorna.

Jedino mi to pada na pamet da je moglo toliko da je razljuti. Njegova sestra mi kaže da je zbog kuće, a ja sam joj rekao pa šta će joj kuća ako će da robija, ima ona svoje kuće”, objašnjava Ljutić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare