Magazin

Novogodišnji praznici uz Galas

Stigla nam je zima i period praznika koji posebno raduju djecu. Sezona praznika nešto je posebno i čarobno. Pripremanje kolača, čestitanje, ukrašavanje domova, poklanjanje… čini nas sretnima. Za mnoge zimu je najljepše provesti ušuškani u toplu dekicu uz dragu osobu, koja će vam podariti najljepše i najnježnije trenutke druženja. Uz takvu ljubav i razumijevanje, dobro dođe i lijep poklon, a naša preporuka su Galas kreme koje možete pronaći u svim prodajnim jedinicama JU ”Apoteke Sarajevo”.

Toplina, sreća i zajedništvo poseban su osjećaj koji je prisutan za vrijeme praznika, a posebno je zadovoljstvo ugledati osmijeh najmilijih nakon što ih obradujemo poklonom ili čestitkom. Ove godine praznici će za mnoge biti znatno drugačiji, i za mnoge usamljeni, ali to ne znači da ne možemo obradovati sebe i nama drage osobe.

Priprema za praznike i praznična euforija širom svijeta počinje mnogo prije Nove godine. Kupci jednostavno vole uživati u prazničnoj atmosferi, pa poklone kupuju i prije nego što nastane gužva u prodavnicama, kako bi iskoristili sjajne popuste i ponude.

Posebno nam je drago što našim kupcima možemo pružiti mogućnost uštede i do 50% na kupovinu Galas kozmetičke linije krema, Galas suplemenata i mnogih drugih Galas proizvoda u periodu od 23.12. do 08.01.2023. godine.

S težnjom i zahvalnošću prema našim kupcima kojih je iz dana u dan sve više, a u susret novogodišnjim praznicima nastojimo obradovati kvalitetnom, raznovrsnom ponudom po akcijskim cijenama.
Ukoliko niste bili u prilici upoznati se sa Galas asortimanom proizvoda, galenskom proizvodnjom baziranoj na proizvodnji prirodnih preparata sa tradicijom dugom 30 godina, naša preporuka je da to učinite već danas. Sve informacije o Galas asortimanu proizvoda možete dobiti u svim apotekama JU ”Apoteke Sarajevo” koje su Vam dostupne u Kantonu Sarajevo i Zeničko-dobojskom Kantonu. Također, informisati se možete i putem web stranice www.apoteke-sarajevo.ba , kao i pozivom na broj Informativnog Call centra: 033/22 33 99 koji vam je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Uprkos onima koji i dalje vole tradicionalan način kupovine, ipak sve više je onih koji shvataju kako je bolje i kvalitetnije provesti vrijeme sa dragim osobama, nego čekati u redu u prodavnicama. Popularnost kupovine putem interneta nezaustavljivo raste. Online kupovina postala je moderan i praktičan trend zbog usluge koja je dostupna 24 sata dnevno, udobnosti, brzine kupovine, dostave na kućnu adresu, jednostavnosti i mnogih drugih pogodnosti. Ukoliko više volite ovakav način kupovine, posjetite Galas web shop https://shop.apoteke-sarajevo.ba/ i obradujte voljene osobe, tako što ćete sa nekoliko ”klikova” poslati poklone na njihove kućne adrese.

Dogodila Vam se neočekivana situacija, kasno je uvečer, a hitno Vam je potreban prigodan poklon? I za neočekivane i neplanirane situacije imamo riješenje. Naših 11 dežurnih apoteka na različitim lokacijama u gradu Sarajevu i okolini na raspolaganju su Vam 24 sata dnevno, ne samo kada su u pitanju pokloni, već i kada vam je potreban savjet, lijek ili bilo koji drugi proizvod koji je dostupan u asortimanu proizvoda apoteka.
Ukoliko rado koristite društvene mreže i sve benefite koje pružaju, preporučujemo vam da posjetite oficijelne naloge JU ”Apoteka Sarajevo” na društvenim mrežama instagram: @apotekesarajevo i facebook page: JU Apoteke Sarajevo, zapratite stranice, informišete se o svim pogodnostima, dostupnim besplatnim uslugama u apotekama, korisnim savjetima i učestvujete u nagradnim igrama koje za vas organizujemo svakog mjeseca.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare