Region

Objavljen snimak: Vučić i Jeremić htjeli se potući

Narodna stranka Srbije na Twitteru je objavila snimak susreta njihovog lidera Vuka Jeremića i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, na kojem se vidi kako je nedavni incident zamalo prerastao u tuču. Naime, Vučić je pozivao opoziciju da dođu kod njega, a onda su iz Narodne stranke stvarno došli, piše Nova.rs.

Pogledajte kako je izgledao susret Vučića i predstavnika Narodne stranke:

Vuk Jeremić: Lopove, izdajniče, kukavice…

Borislav Novaković: Gledaj u mene, gledaj u mene!

Vuk Jeremić: Kukavice, hajde izađi ako smiješ! Hoćeš zajedno da izađemo?

Aleksandar Vučić: Da izađemo! Hajde

Vuk Jeremić: Hoćeš da izađemo?

Aleksandar Vučić: Da izađemo! Hajde

Vuk Jeremić: Ti si predsjednik naš, hajde… . Izađi ako smiješ

Aleksandar Vučić: Hajde lopužo gdje god hoćeš! Evo staćemo ovdje…

Obezbjeđenje: Gospodine predsjedniče..

Vuk Jeremić: Otvorite mu vrata!

Obezbjeđenje: Napolju uživo sve prenose. Nemojte, nije dobra ideja,

Vuk Jeremić: Hajde izađi!

Aleksandar Vučić: Lopužo jedna!

Miroslav Aleksić: Šta se uplašio?

Borislav Novaković: Što bježiš sad?

Aleksandar Vučić: Od tebe se uplašio djevojčice…

Vuk Jeremić: Smiješ da izađeš?

Aleksandar Vučić: Hoću da me linčuješ, djevojčice?

Vuk Jeremić: Jel’ smiješ?

Aleksandar Vučić: Gdje si ti sjecikeso iz Trstenika? Ne smiješ da me linčuješ

Vuk Jeremić: Jel’ smiješ na televiziju?

Miroslav Aleksić: Ti češ da mi kažeš? Sram te bilo?

Vuk Jeremić: Ovo predsjednik republike?

Miroslav Aleksić: Evo, vidi se tvoj brat tamo..

Vuk Jeremić: Čekaj, gdje bježiš sad…

Vučić je pozvao predstavnike Narodne stranke, Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića i Borivoja Borovića “da dođu da ga ličnuju ako smijeju” i da će on sam izaći na kraj sa njima.

Na konferenciji za medije u četvrtak, održanoj u Palati Srbija, Vučić je vrhu Narodne stranke poručio da je spreman da se potuče sa njima i da će „izaći sam na kraj sa njima petoricom“.

“Evo ja ih molim, kompletno rukovodstvo te stranke, pošto su mnogo snažni, nemojte druge, na mene jednog vas petorica se skupite. Ovaj crnogorski nacionalista, sljedbenik Sekule Drljevića, Borivoje Borović, onaj iz Trstenika, pa onaj Gajić, Vuk Jeremić i Bora Novaković. Evo vas petorica mene ličnujte, nemojte nekog drugog, da vidim kako ćete vas petorica zajedno to da uradite. Nemojte druge, što da gonite ove nedužne, obične ljude. Vas petorica dođite”, kazao je tada Vučić.

Članovi Narodne odazvali su se pozivu šefa države i već sutradan, u petak ujutru su se pojavili u zgradi Predsjedništva na Andrićevom vencu.

Nakon susreta u Predsedništvu, Jeremić se obratio medijima:

“Sišao je predsjednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbjeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo objezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smio. Psovao je, vrijeđao i prijetio nam. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li smije da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne smije”, istakao je Jeremić, dodajući da su se on i njegove kolege došle kod Vučića kako bi ga pitali „da li je normalan“.

„Mi smo se pojavili kako bismo ga upitali da li je on stvarno normalan da zove javno građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije. To je bio naš plan, ali to nije moglo da se uradi, jer je on, naravno, sišao sa četvoricom, petoricom ljudi iz obezbjeđenja i počeo da viče na nas. Onda se okrenuo i otišao. Mi smo ga pitali što bježi, jer nismo završili razgovor. Onda se on vratio i nastavio da viče i psuje“, opisao je Jeremić susret sa Vučićem i dodaje da je za predsjednika Srbije imao još jedno pitanje.

„Upitao sam ga da li je on spreman da sa mnom razgovara na televiziji. On je rekao da nije. Imamo nekoliko svjedoka koji su to čuli“, istakao je Jeremić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare