Region

Obradović ne podržava rad Vučića: Nemam povjerenja u ovu vlast

Predsjednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da “ništa ne podržava u radu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića” i naglasio da rješenje za Kosovo mora biti u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244 Savjeta sigurnosti Ujedinjenih nacija.

„Ja sam žestok opozicionar ovoj vlasti, ali kao Srbin i predsjednik patriotske organizacije imam obavezu da razgovaram o Kosovu, kao najvažnijem nacionalnom i državnom pitanju, ali ne dajem nikakvo povjerenje ovoj vlasti, s obzirom da znamo šta je radila proteklih devet godina“, rekao je Obradović.

Govoreći ispred zgrade Ministarstva odbrane, gde je predao zahtjev da se utvrdi odgovornost za eksplozije u kompaniji „Sloboda“ iz Čačka, rekao je da se ništa nije promjenilo u njegovom odnosu prema Vučuću posle nedavnog sastanka predsjednika s nekima od stranaka na kojem je i on učestvovao i potom ocijenio da je taj razgovor bio „konstruktivan“.

PROČITAJTE  Cijela Srbija će danas biti blokirana. Bijesni građani poručuju Vučiću: Spremni smo za tvoje batinaše. Ovo je pitanje života ili smrti


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare