Magazin

Oče, sada jasno vidim sve: Potresne posljednje riječi Nikole Rokvića ocu

Pjevač Nikola Rokvić, sin preminulog pjevača Marinka Rokvića, održao je potresni govor na sahrani svoga oca na groblju na Bežanijskoj kosi.

Svoj govor započeo je pričom o odlasku.

„Odlazak – šta to uopšte znači za čoveka? Da li je to kraj, oproštaj ili novi početak? Za našu porodicu to je bio trenutak potpune ljubavi, čistih emocija koje nemaju granice, pomiješane ljudskim tugama i čovjekovim bolom. Zar tek kada nastupi tren kraja mi osjetimo potpunu slobodu i izbacimo sa sebe sve suvišne pregrade i ograde? Zar je teško reći, ljubavi moja, živote moj, radosti moja, ljepoto moja, zar nam je teško da to kažemo svakoga dana? Vjerujte, moramo“, rekao je Nikola Rokvić na početku svog govora.

PROČITAJTE  Vučić: Hrvatska će Srbiji zabraniti da uđe u EU, kao što će zabraniti Finskoj i Švedskoj da uđu u NATO

Potom je spomenuo i svoju majku.

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je u subotu, 6. novembra. Ranije je objavljeno da je hospitalizovan i da je njegovo zdravstveno stanje kritično.

Marinko Rokvić je karijeru započeo 1974. godine. U svojoj bogatoj karijeri snimio je dvadeset i jedan studijski album i nekoliko singl-ploča.

Iza njega je ostao veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj…Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare