Oglasila se supruga Čede Jovanovića: Mediji špekuliraju, uspostavljena je dijagnoza

1281

Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu, a njegova supruga Jelena Jovanović izjavila je da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

“Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno”, počinje istakla je supruga lidera LDP-a za srbijanske medije.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića koje nije saopćio ljekarski konzilijum ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, te da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene, prenose Novosti.

“Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima, navela je Jovanovićeva.