Oglasio se čovjek zbog kojeg je Messi poludio: “Za razliku od njega, ja sam ponizan”

993

Četiri dana nakon što smo Lionela Messija vidjeli neprepoznatljivo bijesnog, oglasio se čovjek koji je otkrio do sada nepoznatu stranu legendarnog nogometaša.

Nakon što je Argentina na najtežem gostovanju pobijedila Boliviju 2:1 u kvalifikacijama za SP 2022., Marcela Martinsa Morena, strijelca jedinog gola za domaćine, kamere su ulovile kako vrijeđa i provocira Messija: “Glupane, ovdje si popušio šesticu”, aludirajući na poraz Argentine kod Bolivije 6:1 u kvalifikacijama za SP 2010.

Messiju je nešto dobacio i Lucas Nava, Argentinac koji je jedan od trenera reprezentacije Bolivije. Nakon toga je uvijek mirni, tihi i povučeni Messi doživio potpuno pomračenje. Poludio je i prostačio dok ga je desetak ljudi, suigrača i sudija zadržavalo da se fizički ne obračuna s Martinsom i Navom.

“Pi… ti materina ćelava! Šta je, klošaru?! Glupane, zašto radiš sr…?! Nećeš me j…..i!” urlao je na sunarodnjaka koji radi za suparnike, čijem igraču je ovako odgovorio na provokaciju: “Kur… sine, koji je tvoj problem?!”

Martins Moreno je na to poludio. Da ne navali na Messija jedva su ga zadržavali pripadnici specijalne policije.

Bolivijac sada govori: “Ostavimo u prošlosti ono što se tamo dogodilo i fokusirajmo se na ono što dolazi. Što se tiče nedavne utakmice, rivalstvo između Argentine i Bolivije je veliko i uvijek će takvo biti. Ovo im je prvi put nakon 15 godina da su pobijedili na našem terenu.”

Što se tiče Messija, Moreno je pomirljiv:

“S njim nemam nikakvih problema ni otvorenih pitanja. Čini mi se da je sjajan lik, ali na utakmici protiv nas nije se ponašao primjereno, kakav bi on trebao biti. Profesionalni nogometaš ne smije si dopustiti ispade koje je on izvodio poslije meča Bolivija – Argentina. Žao mi je ako sam ja prenaglio, ali to se događa u nogometu. Za razliku od Messija, imam toliko poniznosti da priznam svoju grešku. Ono što se dogodilo na terenu zauvijek ću zadržati za sebe.”