Region

Ogromna potraga za Matejom, hrvatski mediji javljaju: Stigli su ronioci, nešto su pronašli…

Peti dan traje intenzivna potraga za Splićaninom Matejem Perišom koji je u Beograd s prijateljima došao proslaviti Novu godinu, pa nestao u noći uoči Silvestrova iz kluba ‘Gotik’ u Beton hali.

Nakon što su snimke nadzornih kamera pobudile sumnju na to da je Periš zaplivao u Savi, oko 11.30 sati ispred Beton hale na Savskoj promenadi pristigli su ronioci koji planiraju detaljno pretražiti okolinu, javlja Nova.rs.

Ispred restorana ‘Sava Nova’ kod starog Tramvajskog mosta, na mjestu gdje se sumnja da je nestali Splićanin skočio u vodu nalaze se i novinari Slobodne Dalmacije koji su doputovali u Beograd kako bi pratili slučaj.

‘U blizini restorana Sava Nova nalaze se i stepenice koje vode u rijeku, a jedna od posljednjih snimki pokazuje mušku osobu kako upravo tim stepenicama ulazi u Savu.

PROČITAJTE  Novi snimak Mateja pojavio se na dan sahrane. Da li ovih 36 sekundi mogu da rasvijetle misteriju?

Područje oko rijeke osigurava troje policajca i ne dozvoljavaju novinarima da priđu bliže. Na platou uz rijeku nekoliko osoba istražuje i sve snima. Okupljeni očevici su novinarima kazali kako su vidjeli da su policajci iz velikog lonca za cvijeće uzeli jedan sitni predmet za koji se pretpostavlja da je pripadao Mateju i stavili ga u vrećicu, prenosi Jutarnji.

Špekulira se i o tenisici koja je navodno blizu nađena, ali sve su to zasad nagađanja.

Unatoč mnogim upitima MUP-u Srbije, još nema informacije je li mladić na jučer objavljenim snimkama Matej.

“Ne možemo vam ništa reći, kazao je jedan od policajca kad su ga novinari pitali zašto su ovdje. Nešto prije podneva stigao je i čamac u kojem se nalazilo četvero ljudi. Među njima je i ronilac koji je 5 minuta prije podne zaronio u rijeku, a nalazi se kod Tramvajskog mosta.

PROČITAJTE  Snažno nevrijeme praćeno tučom zahvatilo sjever Hrvatske

‘Nešto je našao’, komentiraju prolaznici… – javljaju novinari Slobodne Dalmacije koji s terena prate razvoj situacije.

Ranije je objavljeno da se potraga proširila i na područje Dunava. Naime, Sava se ulijeva u Dunav nekoliko stotina metara od mjesta gdje je Matej Periš zadnji put viđen.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare