Vijesti

Okupljanje Mostaraca u znak podrške građanima Evropske unije koji su protiv covid potvrda

U znak potpore svim narodima EU protiv Covid potvrda i epidemioloških mjera u nedjelju večer okupilo se stotinjak građana Mostara ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Neformalna grupa građana na društvenim mrežama pozvala je građane Mostara s parolama “Pružimo potporu svim narodima u otporu protiv Covid 19 fažizma”, “Svjetlom protiv mraka”, “Vrijeme je buđenja”. Oni su zapalili lampione u obliku riječi ‘NE’

Naime u mnogim europskim zemljama građani prosvjeduju jer traže ukidanje Covid potvrde, koje su u okolnostima epidemije koronavirusa uobavezne u zdravstvu, socijali te državnim i javnim institucijama.

Protiv epidemioloških mjera i Covid potvrda prosvjedovalo se sinoć u više nizozemskih gradova gdje je došlo i do sukoba policije i građana, a prosvjedi su održani i u Hrvatskoj, u Zagrebu, te Beču, u Austriji koja od polnoći ide u potpuni lockdown. Sukobi su izbili i u nedjelju i na prosvjedima u Bruxellesu, gdje su se po procjeni policije okupili desetci tisuća ljudi. Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare