Pakleni Šund

Omaklo joj se: Jennifer Aniston opsovala tokom gostovanja u emisiji

Jennifer Aniston ostavila je voditelje britanskog showa This Morning, Holly Willoughby i Phillipa Schofielda,u šoku nakon što je na glas, u emisiji uživo opsovala. Iznenađeni voditelji požurili su se ispričati gledateljima tokom emisije.

Slavna 54-godišnja holivudska zvijezda napravila je grešku kada je razgovarala o svom posljednjem filmu ‘Murder Mystery 2’ u kojem glumi zajedno s kolegom s kolegom Adamom Sandlerom. Kolege glumci, javljajući se iz Pariza, raspričali se o filmu.

Adam je, govoreći o vratolomijama, rekao: ‘Jennifer se uplašila da će pasti s Eiffelovog tornja. Viknuli su ‘akcija’, a ona nije skočila, a ja sam se samo prišuljao i gurnuo je. Bilo je zabavno vidjeti tu reakciju.’

Pogledajte kako je Aniston opsovala:

Na to je Phil odgovorio: ‘Mogu zamisliti, neko ko se pretvara da te gurne s Eiffelovog tornja. Kakva zabava!’

Na to je Jenn dodala: ‘Samo s***** koja izazivaju hihotanje’. Odmah je shvatila šta je rekla te je u šoku stavila ruku na usta. Dok su se voditelji Holly Willoughby i Phillip Schofield požurili izviniti gledateljima, Jennifer je dodala kako bi njezin ‘kiks’ trebalo cenzurirati zvučnim signalom, ne znajući da se emisija emitira uživo.

‘Ne, uživo je, ali ne brinite, sviđa nam se’, rekao je Phil dok se i sam počeo smijati.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare