Magazin

‘On je šu*ak, najgori glumac’: Hemsworth i Reynolds vrijeđaju jedan drugog s razlogom

Ryan Reynolds ima novog suparnika u javnim lažnim svađama, kolegu Chrisa Hemswortha. Sve je počelo kad je Reynolds na Twitteru objavio snimku na kojoj njegova mama Tammy vrijeđa Hemswortha.

“Chris Hemsworth je svima najomraženiji Australac. Da vas podsjetim, Hugh Jackman i dalje postoji. Chris je šupak koji izgleda kao da se bodibilder pario s čudnovatim kljunašem”, dio je onog što je rekla.

Nakon toga mu se ispričala jer je ona kriva za to kako je Ryan odgojen te mu poručila da joj je bio super u Wonder Woman. Problem je što u tom filmu ne glumi Hemsworth, nego Chris Pine.

Hemsworth je vratio tako da je nagovorio i snimio kostimografa na setu Netflixova filma Spiderhead kako vrijeđa Reynoldsa. Snimku s kostimografom Danom Blacklockom, koji glumi da mu je neugodno, popularni je Thor objavio na Instagramu.

“Hej Ryan Reynolds, što ima? Vidio sam kako si nagovorio mamu da me vrijeđa i kaže užasne stvari o meni, pa će moj tata reći par stvari o tebi”, započeo je Hemsworth.

“Ja nisam tvoj tata… Ryan je super lik”, prekinuo ga je Dan.

“On nije super lik. Pričali smo o tome. Reci im sve što smo se dogovorili: mrziš ga, on je šupak, najgori glumac, tebi najomraženiji Kanađanin na svijetu…”, nastavio je Hemsworth na snimci.

 Povezani postovi: