Magazin

Otkriveno ko je muškarac sa skandaloznog snimanja u Dubaiju: Okružio se golim modelima dok svira klavir

Otkriveno je ko je čovjek koji stoji iza skandaloznog foto snimanja na jednom balkonu u Dubaiju na kojem su učestvovale sve same gole djevojke.

Iako se ranije navodilo kako je riječ o Rusu Alekseju Kontsovom, čini se kako se ipak radi o ukrajinskom playboyu Vitaliju Grečinu koji je inače vrlo slab na gole žene, a koji se, svojevremeno, slikao i s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom.

Vitalij Grečin s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom

Na istoj je lokaciji u Dubaiju nastala i upravo objavljena fotografija na kojoj Grečin (41) svira klavir ponovno okružen sasvim golim djevojkama.

Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je porijeklom iz Kijeva, ali je veći dio svog života proveo u Americi.

Vitalij Grečin okružen golim djevojkama

U jednom je intervjuu otkrio da je imao ličan odnos s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom, pa čak i pomagao u finansiranju predizborne kampanje tog demokratskog političara. Na svojoj Facebook stranici, uz mnoštvo fotografija s golim djevojkama, objavio je i fotografije na kojima jede špagete s Georgeom Clooneyem i pozira s Hilary Clinton.

Na svom Facebooku objavljuje mnoštvo fotografija s golim djevojkama

Zbog organiziranja golišavog foto snimanja u Dubaiju, sad mu prijeti izgon iz Ujedinjenih Arapskih Emirata jer je prekršio zakone o zabrani nepristojnosti i pornografije. Djevojke koje su učestvovale u snimanju mahom su iz istočnoevropskih zemalja, većinom iz Ukrajine.Povezani postovi: