Pakleni Šund

Otkriveno ko je najveći favorit za idućeg Jamesa Bonda: “Dominira tržištem već neko vrijeme”

Debata o tome ko bi mogao ili trebao biti sljedeći glumac koji će utjeloviti Jamesa Bonda na velikom platnu, razbuktala se otkako je britanski glumac Daniel Craig jasno dao do znanja da će mu film “No Time To Die” iz 2021. biti posljednji.

Od Craigova odlaska, sve su oči bile uprte u šefove filmova o Bondu te su mnogi sa zanimanjem pratili ko će sljedeći odjenuti popularni smoking, prenosi “Jutarnji list”.

Engleske kladionice

Ako je suditi po engleskim kladionicama, Tom Hardy neće biti novi James Bond, iako je posljednjih mjeseci njegovo ime bilo stalno na vrhu popisa favorita.

On je ranije odbio komentirati te navode, izjavivši:

“Ako to spomenem, nestalo je. Znate, postoji izreka među nama u glumcima, da ako pričate o tome, automatski ispadate iz utrke. Dakle, ne mogu to komentirati.”

Njega je zamijenio Rege-Jean Page, kojeg je među zvijezde i kao miljenika žena lansirala popularna povijesna serija “Brigerton”. Međutim, glumac je nedavno otkrio da se neće vratiti u drugu sezonu serije, što je pak potaknulo glasine da bi upravo on mogao biti sljedeći 007.

Prema Ladbrokesu, Rege-Jean Page trenutno je favorit za narednog Jamesa Bonda, s koeficijentom 9,4.

Mlada bi zvijezda sigurno bila dobra promjena u odnosu na tradicionalnu sliku međunarodnog špijuna. No, unatoč svojim fantastičnim izgledima, nedavno je priznao da mu “laska” što ga razmatraju, ali da te glasine ne shvaća ozbiljno.

Gostujući u emisiji “The Tonight Show”, Page je rekao:

Kultni element

“Mislim da bi ovdje mogao biti kulturni element. Naime, ako ste Britanac i učinite nešto što ljudi cijene, onda počinju da govore riječ na ‘B’. To je kao značka za zasluge. Dobijete ‘B’ značku.”

“Mnogo njih se našlo u utrci za ulogu Bonda tokom godina, ali Rege-Jean Page je taj koji dominira tržištem već neko vrijeme, a čini se da neki misle da će on biti taj koji će naslijediti Daniela Craiga”, rekao je Alex Apati iz Ladbrokesa.

Odmah ispod njega na popisu nalazi se glumac Henry Cavill, kao trenutno drugi favorit, dok je Aidan Turner na trećem mjestu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare