Objavljene su snimke glumaca koji daju glasove "clickerima" (zombi čudovištima) u hit seriji The Last of Us i vrlo brzo postale su viralne
Film

Ovako nastaju zvukovi čudovišta u The Last of Us, izvode ih glumci

Objavljene su snimke glumaca koji daju glasove “clickerima” (zombi čudovištima) u hit seriji The Last of Us i vrlo brzo postale su viralne. Otkriveno je da su glumci stvarali zvukove clickera u seriji, a ljudi su oduševljeni jer su mnogi mislili da su zvukovi stvoreni pomoću tehnologije.

Otkriveno ko stoji iza zvukova čudovišta

Čim je serija počela s emitiranjem na HBO Maxu, gledaoci su bili oduševljeni, a posebno su ih oduševila čudovišta – clickeri i bloateri. Kreatori su najavili da bi u drugoj sezoni moglo biti više različitih čudovišta. Ovo je video iza kulisa koji je pokazuje kako nastaju zvukovi. Oduševio je mnoge i skupio milione pregleda.

Bella izvodi zvuk clickera

Prije mjesec dana Bella Ramsey, koja je utjelovila Ellie u seriji, na crvenom tepihu izvela je zvukove clickera. Ovako je to zvučalo.

Finale gledalo više od osam miliona ljudi

Prva sezona serije The Last of Us završila je prošlog vikenda nakon devet epizoda, a gledaoci su iznimno zadovoljni radom kreatora Craiga Mazina i Neila Druckmanna. Serija je, inače, snimljena prema istoimenoj videoigri.

HBO-ova serija srušila je i vlastiti rekord gledanosti. Finale serije gledalo je 8,2 miliona ljudi, a rezultat je još impresivniji ako uzmemo u obzir da je objavljeno u vrijeme televizijskog prijenosa ovogodišnje dodjele Oscara. Time je serija gotovo udvostručila broj gledatelja premijerne epizode, koju je gledalo 4,7 miliona ljudi.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare