Magazin

Pampas travu svi žele u svom domu: Evo kako je dekorirati

Pampas trava – poznata i po naučnom nazivu, cortaderia selloana – najnoviji je (i najneobičniji) trend koji vlada već neko vrijeme, a posebno je postao popularan kroz prošlu godinu. Ko je mogao misliti da ćemo se kolektivno zaljubiti u travu, od svih biljaka na svijetu? Ova prekrasna trava izgledom nalik na pšenicu podsjećaju na vintage vrtove i pastirske pašnjake. Samo jedna stabljika papmpas trave savršeno nadopunjuje moderan dekor: minimalistički bijeli zidovi izgledaju još bolje kad im se doda malo ove neobične trave koja nadopunjuje prostor s teksturom i nježnošću. Milenijska ružičasta, uparena s ovom biljkom, čini se da bi mogla potrajati još jednu deceniju.

U nastavku pogledajte i inspirirajte se kako uklopiti ovaj trend u vaš dom.

Upoće nije bitno gdje ste se odlučili staviti vaše nove stabljike papmpas trave, one se jednostavno svugdje dobro uklapaju, baš kao što možete vidjeti i na Karolininom profilu @pilat.ka dobrodošla je u svakoj prostoriji doma.

Ovisno o tome kakav ste karakter i koji je vaš stil uređenje možete se odlučiti za velike stabljike papamasa ili biti skromniji i samo u malim detaljima naglasiti određene dijelove doma uz pomoć ovog dekora kao što je to učinila @homewithcatriona/.

PROČITAJTE  10 dizajnerskih trikova kako da dom izgleda kao iz časopisa

Papmpas travu uobičajno vidimo izloženu u vazama ili posudama, ali nije nužno da se ograničite samo na takav način prikazivanja. Budite kreativni kao i @thehoola i iskoristite ovaj trend i na malo drugačiji način.

Popularnost papmpas trave je rasla usporedno s trendom vezanim za prirodne materijale i stil uređenja koji je ekološi osvješten stoga se ovaj način dekoriranja najbolje uklapa baš u takve domove. Naglasak je na prirodnim bojama i materijalima i tu jednostavno ne možete pogriješiti.

Ovakav način dekorirarnja nije rezerviran samo za unutarnje prostore, slobodno ukrasite i vaše vanjske prostore za nadolazeća ljetna druženja. Neka raskoš ove trave da dozu elegancije na kojoj će vam gosti biti zavidni.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare