Region

Panika u susjedstvu: Trogodišnji dječak zakašljao se u autobusu, a putnici odmah izbacili njega i majku

Panika zbog koronavirusa počela je nekima otežavati svakodnevni život, o čemu najviše svjedoči situacija koja se dogodila u Srbiji.

Tako je Alo.rs prenio potresan događaj koji se dogodio u Srbiji, kada je majka s trogodišnjim sinom bila primorana napustiti autobus, a sve zato što se maleni zakašljao.

“Autobus je bio prepun, kao i inače u jutarnjoj špici. Vodila sam sina u vrtić, on se nakašljao i ljudi su se počeli panično okretati, gledajući s koje strane dolazi zvuk. Jedna žena u našoj blizini uperila je prst u moje dijete i viknula: ‘On je zarazan!’ Nisam mogla vjerovati u kakvoj sam se situaciji našla”, objasnila je Milena Vasić.

Putnici su tada bijesni tražili vozača da ih se izbaci iz vozila.

PROČITAJTE  Velika džamija u Meki ponovo otvorena u punom kapacitetu

“On je mali, ali shvatio je da postoji problem i da mu je on uzrok. Počeo me čvrsto stezati za ruku, nije plakao i ja sam odlučila izaći iz autobusa odmah na sljedećoj stanici. Zamislite, taj narod je, dok sam nosila dijete i izlazila iz autobusa, pljeskao”, ispričala je nesretna majka.

Unatoč tome što stručnjaci naglašavaju da nema potrebe za panikom, čini se da među ljudima još vlada strah.Povezani postovi: