Vijesti

Penzioneri Dodiku: Primili smo milostinju od gospodara

Primivši jučer milostinju od gospodara (Dodika) da kupimo jaja za Vaskrs, u ime, nažalost malog broja osviještenih kolega penzionera, Savez penzionera i potomaka poručio je njemu i njegovoj sluganskoj vladi, da su nas ovim gestom uvrijedili i ponizili.

“Ostale kolege penzionere koji u ovom gestu vide brigu vlasti za njihov standard pitamo, da li su svjesni da ćemo ovu milostinju stosturuko platiti, kroz svakodnevno povećanje cijena hrane, komunalija, poreza i nameta na sve i svašta, a posebno da će to najviše koštati one koje najviše volimo, naše unuke”,- kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da svi apeli Vladi da se uozbilji, da makar ublaži greške koje je pravila u zaštiti od takozvane pandemije korona virusa, tako što će maksimalno podržati poljoprivrednike da zasiju svaki komad obradive zemlje da ne pomremo od gladi, da obuzda divljanje cijena i još veće bogaćenje veletrgovaca i uvozničkih lobija na račun sirotinje, ostali su bez odgovora.

“I ovim povodom ih najdobronamjernije upozoravamo da dalje ne testiraju strpljenje naroda. Ili počnite ozbiljno i odgovorno vršiti povjerene vam dužnosti ili odstupite, da se sutra ne bi kajali”, kaže se u saopštenju.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare